10 KMS URBANS DE MANRESA

0
77

Queden dotze dies per la vuitena edició dels 10 KMS URBANS DE MANRESA, i l’allau d’inscripcions rebudes fa que a dia d’avui, nomès quedin tres-cents dorsals per tancar inscripcions. Si tot segueix amb l’excel.lent ritme, es preveu poder tancar durant aquest proper cap de setmana. Des de Club Atlètic Manresa, entitat organitzadora, s’agraeïx que la cursa manresana, amb nomès set anys de vida, tingui aquesta plena acceptació entre la familia esportiva catalana. | Nomes recordar que les vies d’inscripció son: per internet en la web www.atletisme.cat, personalment a ESPORTS SAGI de Manresa, DOMINGO CATALAN de Barcelona, i a la Secretaria de l’entitat organitzadora, i per transferencia bancaria al compte asignat a CatalunyaCaixa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada