adidas running presenta la seva última gran novetat de la temporada: la adistar Salvation 3

0
163

El model introdueix noves tecnologies millorades respecte a la seva antecessora
Com a colofó a la gran campanya de running d’aquesta temporada, adidas presenta la seva última gran novetat quant a sabatilles d’entrenament. Es tracta de la nova adistar Salvation 3, que pel que fa a la seva antecessora ha guanyat en lleugeresa, amortiment, estabilitat i agarri. Aquesta sabatilla està indicada per a corredors de pes mitjà/alt que necessitin un amortiment i estabilitat extra. Pesa un 11% menys que el seu model anterior, en total 350 grams. Això sí, sense perdre les seves propietats d’estabilitat i d’amortiment. Gràcies al Pro-Moderator+, una placa de TPU situada a l’interior de la sabatilla, guanyem una gran estabilitat. Destacar a més la nova sola traslladada dels pneumàtics CONTINENTAL, que ens proporciona un agarri excel·lent a més d’una gran durabilitat.| En paraules de Roberto García (ex atleta olímpic) presentant el vídeo de producte, “Si ets un corredor que busca una aportació extra d’estabilitat i amortiment però sense renunciar a la lleugeresa, aquest és el teu nou soci en els entrenaments”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada