Julbo Ultra, per Trail running i Ciclisme de muntanya

0
234

El model d’ullera Ultra de Julbo neix fruit d’una intensa i estreta col·laboració entre els nostres tècnics i els atletes professionals de trail running i bicicleta tot terreny. Una ullera de la gamma Speed, aliada d’els qui mantenen la distància i porten l’esforç a l’extrem.
Gràcies a la perfecta subjecció, la lleugeresa i el sistema de ventilació d’aquestes ulleres, les sentiràs com una part de tu mateix. A més les Ultra de Julbo estan dotades amb la nova lent Zebra Light, un ampli camp de visió i una cobertura màxima. Julbo presenta en la gamma Speed la nova lent fotocrómica Zebra Light de protecció 1 a 3. Molt clara mentre no està activada, ofereix una excel·lent visibilitat quan hi ha molt poca llum i s’enfosqueix increïblement ràpid per protegir els ulls quan queden exposats a una llum intensa.| Amb les Ultra de Julbo no se t’escaparà gens, la teva mirada estarà segura permanentment, del matí a la nit!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada