OXD TORNARÀ A ESTAR PRESENT A LA SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT

0
64

La marca de cremes esportives OXD estarà, per segon any consecutiu, present a la XIII Sant Silvestre Barcelonesa, que es celebrarà el 31 de desembre a Sant Cugat del Vallès. En aquesta edició, la marca especializada en cremes esportives oferirà a tots els participants de la cursa, una mostra dels seus productes, que estarà inclosa a la Bossa del Corredor amb la qual s’obsequia a tots els atletes participants. A mès els primers atletes classificats tindrán un lot de cremes esportives OXD.| La marca de cosmètics esportius, s’uneix de nou a una de les proves més emblemàtiques del calendari, la Sant Silvestre Barcelonesa, arriba a la 13ª edició i vol arribar els 3.000 corredors

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada