El calendari de curses ropits.com es converteix en runedia.com

0
403

A l’Escola de Negocis IDEC s’ha presentat RUNEDIA.COM, un portal especialitzat en “running” que és l’evolució de ROPITS.com. El portal conté informació sobre més de 4000 curses i en aquest els seguidors poden configurar la seva agenda de curses, guardar els resultats, estudiar la seva progressió, compartir i comparar resultats amb els seus amics.
Després de més de 8 anys com calendari líder de curses populars a Catalunya i Balears i amb més de 4000 visites diàries, ROPITS.COM es converteix en RUNEDIA.COM. El nou portal compta amb un disseny més amigable i moltes més funcionalitats. Conté apartats com “calendari”, “la meva agenda de curses”, “competició” o “comunitat”. Destaca l’innovador concepte dels “meus rivals”, que són aquells usuaris que han coincidit en més curses i fent temps similars.| RUNEDIA.COM disposa a més d’una base de dades amb més de 4000 curses amb més de 1,5 milions de registres amb els resultats de les curses.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada