La Mitja de Reus, 23 d’Octubre, amb més regals i qualitat que mai

0
56

Per quart any consecutiu la ciutat de Reus us ofereix possibilitat de participar a la Mitja Marató de Reus, gaudireu d’una bona matinal atlètica. Un circuit millorat respecte a l’edició anterior us donarà la possibilitat de intentar superar els vostres records personals. La mitja de Reus forma part de la Lliga ChampionChip. Conjuntament amb la MITJA de REUS, pels qui encara no s’atreveixen amb la Mitja us oferim la possibilitat de participar en la segona edició de la cursa 10 K “Reus Vitalitat” No deixeu passar aquesta oportunitat, us esperem a REUS

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada