adidas llança al mercat el sistema miteam , l’eina per personalitzar la teva equipació

0
67

Seguint amb l’estratègia d’oferir els millors productes a tot tipus de consumidors, adidas llança al mercat el nou sistema miteam. Es tracta d’una aplicació en la web a través de la qual l’usuari podrà personalitzar les seves pròpies equipacions, tant per al seu equip de futbol com para el seu club de running.
El procés és molt senzill: des de la web miteam.com/es podràs dissenyar la teva equipación, aprofitant les milers de combinacions de color, tipus de coll, mànigues i altres opcions. Posteriorment el sistema permet personalitzar-les amb el nom del teu equip i nombre, compartint aquest disseny amb els teus amics mitjançant email. En www.miteam.com/es trobaràs també els punts de venda de tota Espanya on podràs recollir la teva comanda i realitzar el pagament. Un senzill procés que posa a l’abast de la teva mà tota la tecnologia i el disseny de adidas.| Amb aquest llançament, adidas vol seguir apostant per la seva estratègia d’oferir els millors productes a tot tipus de consumidors, per poder afirmar que adidas is all in.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari