XXI Milla Urbana de Vandellòs

0
129

El Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs organitza la XXI Milla Urbana de Vandellòs el 8 d’octubre a les 17h. La prova esportiva es la més veterana i amb més prestigi de les comarques tarragonines, i s´ha fet un lloc en el calendari de proves de migfons de Catalunya. L´any 2010 la xifra de participants va superar els 200; és de remarcar la presència de la campiona d´Espanya de la categoria cadet femení, la Ingrid Pino (FC Barcelona), que també va quedar en primera posició.| Aquest any la prova es concebuda en un àmbit mes popular i familiar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada