COMENÇA EL TROFEU PROMOCIÓ 2.011

0
101

Fotos de la Jornada – Mikel trigueros i Salva Pou .
Resultats
Fotos JJ Vico

Aquest cap de setmana comença el Trofeu Promoció, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, i adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l’atletisme. Aquest trofeu consta de quatre jornades que es realitzaran en horari matinal a partir de les 10.00 hores. El Trofeu Promoció es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són les de benjamí (nascuts els anys 2.00 i 03), aleví (2.000 i 01), infantil (1.998 i 99) i cadet (96 i 97), i per assolir l’objectiu de la captació de joves en la practica de l’atletisme té com a principal ingredient “la competició”.| La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 17 de setembre a l’Estadi Municipal de Mataró. Les següents es realitzaran el proper 24 a Calella. La tercera i la quarta l’1 i el 8 d’octubre en seus encara per designar. Aquestes dates són les més adients per que puguin participar el major número de joves possible, tenint en compte el calendari escolar. En aquesta competició els atletes poden participar a les quatre jornades amb lliure participació. Hi haurà una classificació per Clubs, on puntuaran les dotze millors marques, podent puntuar com a màxim els tres primers atletes de cada entitat a cada prova. La puntuació serà de 5 punts al primer classificat, 3 al segon, 2 al tercer i 1 fins al dotze, en cas d’empat es repartirien els punts. L’entitat que sumi més punts en el decurs de les quatre jornades serà la guanyadora del Trofeu Promoció de la temporada 2010. Les inscripcions es faran directament a la competició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada