Adidas running presenta les noves Response Cushion

0
117

Un model totalment renovat en homenatge als 20 anys que compleix l’emblemàtica sabatilla. Es tracta de la franquícia més antiga de la marca alemanya. Per celebrar tal esdeveniment, hem redissenyat el producte en totes les seves dimensions: nova forma molt més còmoda, màxim amortiment amb sola EVA comprimida i disseny espectacular, guanyant en percepció i colorit gràcies al seu juvenil upper. Disponibles en els colors PREDATOR de la temporada: blau i llima per a home i rosa per a dona, es converteixen en el model ideal per a consumidors de la propera generació que busquen comoditat i tecnologia d’una gran marca.| La família Response es completa aquesta temporada amb la nova Response TRAIL, que celebra 18 anys des del seu llançament. Una espectacular sabatilla de muntanya amb reflectivitat millorada, major amortiment i millor tracció i agarri en la sola.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada