AJORNADA LA 1ª EDICIÓ DE L’ EKIDEN TARRAGONA

0
68

Per motius externs a l’organització, la cursa per relleus s’ajorna a l’espera de poder establir una nova data per a la seva celebració.
L’ Ekiden Tarragona, la cursa per relleus que havia de celebrar- se el proper 9 d’octubre a la ciutat de Tarragona, ha estat posposada per l’organització. La Candidatura de Tarragona 2017, promotora de l’esdeveniment, lamenta l’ajornament temporal de la cursa per motius no impotables a l’organització que n’impedirien el seu correcte desenvolupament, i esperen poder dur a terme l’ esmentada prova en edicions futures.| Els organitzadors estan treballant formalment en la realització de la prova de cara a la pròxima primavera, tenint en compte que en aquell moment les dificultats tècniques s’hauran solucionat amb garanties.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada