EL LAIETANIA CARDIOPROTEGIT

0
134

El Centre Atlètic Laietània ha adquirit recentment 2 desfibril·ladors automàtics (DEA) per al seu Complex Esportiu. D’aquesta forma s’incrementa la protecció dels usuaris del Complex en l’hipotètic cas de que patissin una parada cardiorespiratòria. Els DEA han de ser usats per personal entrenat. Per això, la setmana passada, 8 monitors i treballadors del club van assitir a un curs organitzat per la Creu Roja al mateix Complex per disposar dels coneixements suficients i rebre l’acreditació per poder usar un DEA. Aquesta mateixa entitat organitzarà un curs de primers auxilis pel personal del Laietània. Està previst que els DEA s’instal·lin al pavelló cobert un i a l’esplanada de piscines o al tennis l’altre, i estaran convenientment identificats.| Si bé esperem que mai calgui fer servir aquests aparells, a partir d’ara es pot considerar al C.A. Laietània un club cardioprotegit

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada