Cursa del Castell de Montesquiu és una competició de fons de 12.200 metres.

0
135

Enguany la cursa es realitzarà el diumenge dia 4 de Setembre a les 10,30h Curses infantils a partir de les 9 hores
Té els seus inicis al 1989 i al llarg de tots aquests anys s’ha anat superant aconseguint una experiència i un prestigi que la situen entre les millors de la seva categoria. Un dels pilars forts d’aquesta cursa és el recorregut que transcorre a través del marc incomparable del Parc Comarcal del Castell de Montesquiu (Osona). Corrent per pinedes, rouredes, fagedes i bosc de ribera al seu pas per la riera de la Solana.| Una ferma organització, un assortit ventall d’esponsors, una impagable munió de col·laboradors i una gran participació n’augura un llarg i pròsper futur.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada