adidas dissenya la sabatilla més lleugera per als Campionats del Món d’Atletisme

0
98

Atletes com Wariner, Vlasic o Jessica Ennis entrenen ja amb les noves adizero Featherz
adidas llança al mercat la sabatilla més lleugera d’entrenament mai dissenyada. Es tracta de la adizero Feather, amb tan sols 190 gr de pes. Amb la introducció d’aquest model revolucionari, adidas continua establint nous estàndards per al calçat lleuger, contribuint a guanyar més rapidesa i millorant el rendiment dels esportistes. | Després de Derrick Rose i Messi, la lleugeresa arriba als nostres principals atletes internacionals. Jeremy Wariner, Blanca Vlasic o l’actual Campiona Mundial de Heptalón Jessica Ennis es preparen amb la adizero Feather de cara als propers Campionats del Món en Daegu. En la pista, la línia adizero es completa amb el model adizero Prevalgui, la sabatilla de claus més lleugera del món amb tan sols 99 gr de pes, que portarà exclusivament Ennis en Daegu. Tot està preparat perquè adidas culli nombrosos èxits en aquesta cita mundial!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada