XXII Cursa de Malgrat – Inscripcions tancades

0
117

S’ha assolit el límit d’inscrits establert per l’organització de la XXII ena edició de la Cursa de Malgrat.
Aquest fet s’ha produït dos dies abans del termini previst, la qual cosa denota que la cursa continua en la seva línia de consolidació. L’Ajuntament de Malgrat de Mar i el Club d’Atletisme Malgrat volen agrair sincerament l’interès demostrat per tots els atletes. Per agilitzar el procés de recollida de pitralls es recomana a tots els participants que els sigui possible que ho facin el dissabte dia 6. Aquesta recollida es podrà fer a les pistes d’atletisme de Malgrat de 9 a 13h i de 17 a 19h. El dia de la cursa es recomana arribar amb la màxima antel·lació possible. A la pàgina web del club es continuaran publicant informacions de servei i dades rellevants de l’edició d’enguany. http://www.camalgrat.net Esperem gaudir d’una bona cursa!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada