Rècord de participació a la Mitja Marató per relleus de Mataró

0
38

Un increment de participació d’un 20% ha estat el gran èxit de la tradicional Mitja Marató per relleus de Mataró. Els resultats amb tots els detalls dels equips, els millors individuals i les voltes més ràpides ja es poden consultar. Una lluita entre CA Canovelles, Maimakansu 1 i 10K Canet Race ha acabat amb la victòria dels de Canovelles que no estava gens feta fins la darrera volta. En noies Maimakansu F1 no va donar opcions a cap altre equip i es va imposar sobradament. Aquest any la mitja ha entrat a la Lliga Internet tenint en compte els temps individuals i aquesta possibilitat ha animat molt la creació dels equips, per tal de tenir opcions a fer punts per a la Lliga. Ricard Fernandez i Yolanda Riera han guanyat els 100 punts de cada sexe.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari