CURSA / CAMINADA DELS POBLATS IBÈRICS DE CERDANYOLA

0
72

El Cerdanyola Club Hoquei junt amb l\’Associació de Veïns i Amics de Montflorit, organitzen el proper dia 24 de juliol, a partir de les 8.00 hores (a les 9:00 la cursa), la V edició de la CURSA / CAMINADA DELS POBLATS IBÈRICS DE CERDANYOLA, a la piscina municipal de Montflorit (C/ Verge de les Flors, 17-19 Cerdanyola del Vallès) i coincidint amb la Festa Major del barri de Montflorit. Paral·lelament es cel·lebrarà una cursa infantil. | Més informació i inscripcions a: www.atletisme.cerdanyolach.cat

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada