Arnau Erta, Rècord de Catalunya Júnior de 110 m tanques amb 13\”95

0
62

Arnau Erta (FCB) ha establert un nou Rècord de Catalunya Júnior a la prova dels 110 m. tanques amb un registre de 13”95 durant la celebració de la Junioren Gala que s\’ha realitzat a Mannheim (Alemanya) aquest diumenge 3 de juliol. L\’atleta lleidatà ha establert el nou rècord a la semifinal, prova que ha guanyat i desprès n o ha participat a la final per unes molèsties al turmell dret.| També dal destacar l\’actuació de Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa on s\’ha situat segon amb una marca de 5.40 m, registre que iguala la seva millor marca personal.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada