Èxit d\’inscripció a la 3a milla de Festa Major de Rubí

0
76

La inscripció a la 3a Milla de Festa Major de Rubí s\’ha tancat després de superar els 500 atletes. D\’aquesta manera se supera els 426 inscrits de l\’edició anterior consolidant una de les Milles més populars del nostre calendari. El proper Diumenge 3 de juliol a la Rambleta Joan Miró de Rubí es donarà la sortida de la primera cursa a les 10\’30 hores. Després de les 8 curses programades s\’efectuarà el lliurament de premis i el tradicional sorteig de pernils del Mercat de Rubí i diversos regals dels nostres patrocinadors.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada