Celebració Campionat Atletisme Prevent – 9 juliol 2011

0
76

Campionat d’Atletisme Prevent que aquest any el celebrarem el proper dissabte dia 9 de juliol a partir de les 18.00 hores.
Com a cada edició, celebrem l’únic campionat oficial d’atletisme a nivell estatal on competeixen simultàniament atletes federats amb i sense discapacitat. També hi poden participar nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que podran competir en proves de velocitat específicament dissenyades per a ells.| Us animem a que ens acompanyeu en aquest dia tan especial! També us agrairíem que en féssiu difusió entre els vostres esportistes, amics, coneguts i familiars. En el següent enllaç, trobareu tota la informació necessària sobre el lloc de celebració, horaris, inscripcions, etc: http://www.fundacionprevent.com/Actividades/2011/01_campeonato_2011.asp

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada