Doble ració de triatló a Balaguer

0
32

La capital de la Noguera ha tornat a portar un interessant cap de setmana triatlètic amb l’organització dissabte a la tarda amb de la 7ª jornada de lliga nacional de triatló amb la celebració de la 3ª edició del triatló de mitja distancia i just a l’endemà el Campionat de Catalunya absolut de triatló de muntanya . Dissabte a la tarda la competició de mitja distancia va començar amb 1.900 metres de natació en un traçat de dues al voltes al pantà de Sant Llorenç de Montgai , per continuar amb 93 quilòmetres de ciclisme de carretera , salvant un desnivell acumulat de 1.559 metres i per acabar una cursa a peu de 21 quilòmetres , 3 voltes pel centre urbà de Balaguer .| El triatleta del País Basc , Josu Uriarte es va endur la victòria desprès de 4 hores 52 minuts 6 segons amb una avantatge de 1 minut i 35 segons per davant de Sergi Rodríguez (Club Triatló Manresa ) autor del millor parcial de cursa a peu ; Enric Gussinyer (Club Natació Olot ) es va classificar en la tercera posició. Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Bermejo-Santasusana-Drajer) 2º Club Triatló Vallirana ( Pallares-Aragón-Montoro) 3ª Club Natació Prat-triatló (Montañez-Luis-Miró). A l’apart femení contundent triomf per la triatleta de Súria Ester Hernández( Club Natació Reus Ploms) liderant la competició des de el segment de natació fins creuar la línia d’arribada amb 5 hores 32 minuts 44 segons i un ampli marge de més de 11 minuts d’avantatge a la segona classificada Ester Ferrer (Club Natació Vic-etb) autora del millor parcial de cursa a peu , el tercer graó del podi per Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Jordi-Jordi) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Calveras-Vassilatos). Campionat de Catalunya de triatló de muntanya l’endemà diumenge al matí es va portar a terme el Campionat de Catalunya de triatló de muntanya aquest cop sotes les distancies sprint , 750 metres de natació al pantà de Sant Llorenç de Montgai , tot seguit 23 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu també pel centre de Balaguer.Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) es va endur el Campionat en un final de cursa a peu molt emocionant tota vegada que només va poder treure 10 segons d’avantatge al seu company de Club Eduard Queralt , completant el podi Marc Relaño (Cerrr-Igualada ) tercer classificat. Per equips , doblet pel Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Merino) 2º Club Natació Terrassa (De Llorens-Bigorda-Gonzalo) 3º , els amfitrions Club Esportiu Pedala.cat Balaguer (Bosch-Salvadó-Utges). A la cursa femenina aclaparadora victòria de Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) arribant a meta més de 12 minuts per davant de la segona classificada , la local Maria Fargues ( C.E. Pedala.cat Balaguer)tercer graó del podi Montse Oliveros (Club Triatló Granollers)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari