CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR-PROMESA

0
63

Pedro José Martín, Rècord de Catalunya Júnior de Martell amb 72,47 m
Aquest diumenge 19 de juny s\’han celebrat conjuntament els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa a les Pistes de Mar Bella de Barcelona. Cal destacar el Rècord de Catalunya aconseguit per Pedro José Martín (PdC) en llançament de martell amb un tir de 72,47 metres . En la categoria júnior cal destacar també la consecució de tres Rècords dels Campionats a càrrec de Clàudia Garcia (FCB) en alçada amb 1,78 m, Arnau Erta (FCB) en 110 m tanques amb 14”46 i Dídac Salas (FCB) en perxa amb 5,20 metres. També a la categoria promesa Elia Pascual (CAI) ha batut el Rècord dels Campionats en llançament de javelina amb 48,22 metres. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada