2a Crono escalada \”Pujada a la Mola\”

0
80

La Mola és una de les muntanyes més emblemàtiques de les comarques de Tarragona, des d’on es pot gaudir d’una de les vistes més belles de la contrada. El mar i tota la seva costa amb Mallorca visible els dies més clars, el Montsant, la Mola de Llaberia, les muntanyes de Tivissa i les de Prades, i fins i tot els Ports es poden albirar des de l’aplanat cim de la Mola de Colldejou| Fontaubella Fondistes, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Torre de Fontaubella i Tretzesports, han volgut donar-la a conèixer desafiant el seu costat més salvatge: organitzar una cronoescalada per la canal del mig. Pujar per senders empinats pel bell mig del bosc, encarar-se a la tartera i acabar grimpant per la seva característica canal formarà part d’una nova aventura on l’espectacular panorama que s’obre un cop dalt i la baixada relaxada entre un preciós bosc d’alzines serà la principal recompensa que et pots emportar si acceptes el repte. 2a Crono escalada \”Pujada a la Mola\” Lloc: La Torre de Fontaubella (Priorat) 13/8/2011 (dissabte) Cronoescalada 3.097 mts. Desnivell acumulat: 552 mts. Màxima pendent: 60.68% Distancia total de la cursa: 6.787 mts. Mínima pendent: -48.27% Alçada de la sortida: 373 mts. Alçada de l\’arribada: 906 mts. El lloc de la sortida es la Plaça de la Esglessia Organitza: Fontaubella Fondistes Pagina web: http://www.tretzesports.com Preu 12 euros federats – 15 euros no federats

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari