Cursa Popular d\’Estiu Solidaria 2011

0
57

El proper dissabte 2 de juliol de 2011 s\’ha organitzat, com cada any, la Cursa Popular d\’Estiu de Premià de Mar, que aquest és solidaria. Col·laborem amb la Fundació Miquel Valls per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica): www.fundaciomiquelvalls.org
Ja disposem de la pàgina web amb tota la informació: http://www.cursapremia.com/
Al Pavelló Voramar (Riera de Premià, 68) donaràn la sortida a les 19,00 h. la Milla Infantil i a les 19,30h. la Cursa d\’Adults.| – Podreu fer les inscripcions vía web, o bé trobar els punts d\’inscripció en el següent enllaç: http://www.cursapremia.com També podeu fer-nos arribar suggeriments, consultes i dubtes que tingueu en relació a qualsevol activitat programada, així podrem entre tots millorar l´activitat a organitzar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada