CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ

0
142

Un Rècord d’Espanya i dos de Catalunya: Anna Massa en Perxa Inf. amb 3,10 m
Naima Ait Alibou als 1.000 m Inf. amb 3’17”34
Héctor Ramos en salt d’Alçada Aleví amb 1,51 m
El passat dissabte 11 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l\’Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa. Una gran jornada d’atletisme on s’han aconseguit un Rècord d\’Espanya i dos Rècords de Catalunya, un Infantil i un Aleví. La saltadora Anna Massa (Girona C.B-CAP) ha establert un nou Rècord d’Espanya Infantil de salt amb perxa amb una marca de 3,10 metres. Naima Ait Alibou (CE Penedès) ha batut el rècord de Catalunya dels 1.000 m obstacles amb un registre de 3’17”34.| A la categoria Aleví, Héctor Ramos (CA Igualada) ha establert un nou Rècord Català de salt d’alçada amb un millor salt de 1,51 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada