CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

0
106

El passat dissabte 4 de juny, es va disputar la setzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l\’Estadi Municipal d\’Amposta. Ha estat una bona jornada d\’atletisme amb la consecució d\’un Rècord de Catalunya i cinc Rècords dels Campionats.
El Rècord Català ha estat per l\’equip de relleus de l\’Agrupació Atlètica de Catalunya de 4X100 metres amb un registre de 43”92 i un equip format per Jordi Anguera, Aaron Mauri, Camilo Ariel González i Joaquim Cotano.| Els rècords dels campionats han estat a càrrec de la Paula Adriana Hritiuc (FCB) que s\’ha imposat a la prova dels 2.000 m obstacles amb una marca de 7\’25”58, Ariadna Ramos (CA Igualada) ha marcat 14”32 als 100 m tanques, Clara Amat (AAC) ha fet un millor salt de 3,75 m en perxa i Marina Muzas (UGE Badalona) va llançar 38,51 metres en disc. Per últim, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya ha millorat el Rècord dels Campionats del relleu 4X400 m amb 3\’32”20 i un equip format per Daniel Abate Garcia , Joaquim Cotano, Marc Ericsson i Jordi Anguera.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada