CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN

0
66

XVI MEETING INTERNACIONAL CIUTAT DE MATARÓ
Aquest dimarts 31 de maig s\’ha realitzat la Presentació del Campionat de Catalunya Open i XVI Meeting Internacional Ciutat de Mataró al Complex Esportiu Recreatiu del CA Laietània de Mataró. L\’autonòmic se celebrarà el proper diumenge 5 de juny a l\’Estadi Municipal de Mataró i s\’espera la participació dels millors atletes catalans, dels que podem confirmar la presència de la Natàlia Rodríguez que participarà a la cursa de 5.000 metres, Jackson Quiñónez als 110 m tanques, Miquel Quesada als 800 m, Berta Castells en llançament de martell i Beatriz Pascual i Jesús Angel Garcia Bragado als 5.000 metres marxa. Així com també Mario Pestano que participarà al meeting en llançament de disc.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada