Nike+GPS, gratis pel seu cinquè aniversari

0
74

Nike està d\’aniversari. La popular marca de roba esportiva celebra els cinc anys de vida de la seva aplicació per Nike+. Un dispositiu que permet els corredors aconseguir el seu màxim potencial a través de l\’ iphone
Per celebrar-ho Nike ha decidit regalar la app Nike+GPS per temps il·limitat. Amb aquesta aplicació, que pot descarregar-se des de la Apple Store, els amants de l\’atletisme poden traçar el mapa de cada carrera d\’una forma visible i real, i al mateix temps que pot mesurar les distàncies, la velocitat i fins i tot la quantitat de calories cremades. A més també poden rebre un missatge immediat avaluant el rendiment durant i després de cada carrera.| Nike+GPS connecta també a tots els seus usuaris a través de www.nikeplus.com, la comunitat d\’atletes més gran del planeta, amb més de quatre milions d\’usuaris a tot el món.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada