CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
106

El proper cap de setmana, 4 i 5 de juny, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Les competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.| En el programa s\’hi inclouen les proves de decatló i heptatló masculí i femení, respectivament, per a les categories absoluta, promesa i júnior. Per a la categoria juvenil, les proves són l\’octatló i hexatló, masculí i femení respectivament. Les categories de promoció disputen l\’autonòmic de combinades sobre l\’heptatló i hexatló cadet masculí i femení respectivament, el pentatló pels infantils i el tetratló pels de categoria aleví. Les competicions començaran a partir de les 10.00 hores en les jornades matinals, i a les 15.00 h les de la tarda. Prop de mig centenar d\’atletes catalans participaran en aquests autonòmics. Els campions absoluts de l\’edició anterior són Marta Miró i Imanol Cardona, aquest últim intentarà revalidar el títol aconseguit la temporada passada al mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada