CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS – “ALIANÇA”

0
247

El Futbol Club Barcelona, Campió en homes i dones
Aquest diumenge 29 de maig s\’ha celebrarà la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel centre Atlètic Laietània. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina. El pòdium ha estat el mateix tant en homes com en dones, ja que l\’Agrupació Atlètica de Catalunya s\’ha classificat en segona posició, i l\’ISS-L\’Hospitalet en la tercera en ambdues categories.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada