CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ I CADET (Jornada Prèvia)

0
97

Miguel Alberto Blanco, Rècord d\’Espanya Cadet de Martell amb 75,82 m
Javier Delgado, Rècord de Catalunya Cadet dels 300 m tanques amb 38”95
Aquest dissabte 28 de maig, s’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí i Cadet a l\’Estadi Camp Clar de Tarragona. Cal destacar la consecució de dos rècords en aquesta jornada prèvia, un estatal i un autonòmic. Miguel Alberto Blanco (Girona CB-CAP) ha batut el Rècord d\’Espanya Cadet de llançament de martell amb una marca de 75,82 metres. Per la seva part, Javier Delgado (Cornellà At.) amb una marca de 38”95 ha establert un nou Rècord de Catalunya Cadet de 300 m tanques.| La Jornada Final de la categoria Benjamí se celebrarà el proper 11 de juny a Terrassa i la de la categoria Cadet el 18 de juny a Vic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada