CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ-INFANTIL

0
85

Aquest dissabte 21 de maig, s\’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil a l\’Estadi Moisés Llopart de El Prat del Llobregat.
Amb una gran jornada d\’atletisme de promoció i una extraordinària participació, cal destacar la consecució de dos Rècords de Catalunya Alevíns. Jaël Bestué (CM Sant Cugat) ha marcat 8”60 als 60 metres registre que significa el segon Rècord de Catalunya d\’aquesta atleta en aquesta temporada. El seu company d\’equip, Pol Abradó (CM Sant Cugat) també ha millorat el Rècord Català de llançament de pes amb 10,88 metres. La Jornada Final se celebrarà el proper 11 de juny a Terrassa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada