Milla Ciutat de TGN

0
31

EN AQUESTA TERCERA EDICIÓ, EL TRAÇAT TORNARÀ A ESTAR EN EL MOLL DE COSTA
La Milla Urbana de Tarragona espera a 400atletes el proper 18 de juny.
Ahir va ser presentada la tercera edició de la Milla Urbana de Tarragona, es celebrarà el proper 18 de juny i per segon any consecutiu repeteix circuit en el Moll de Costa, un circuit que permet veure tota la cursa i que a més «ofereix espais suficients com per instal·lar amb tranquilitat les infraestructures complementàries a la carrera», van explicar tant el regidor d\’Esports, José Cosano, com el responsable de l\’empresa Running Solutions, Juanan Fernández. Una Milla Urbana que aquest any limitarà la participació a 400 atletes. S\’espera la participació de l\’atleta tarragonina Natalia Rodríguez.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari