FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
70

El proper diumenge 15 de maig se celebraran les Jornades Finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.011 a les diferents categories.
Els encontres de la Primera Categoria masculina se celebraran a l\’Estadi Municipal del Congost de Manresa, la Final A , i a l\’Estadi Municipal de Granollers, la Final B. En dones, els encontres es disputaran a Estadi Moisès Llopart de El Prat de Llobregat, la Final A , i Estadi Municipal de Castellar del Vallès. A la Segona Categoria masculina la Final A se celebrarà a l\’Estadi Municipal Can Dragó de Barcelona, i la Final B a l\’Estadi Club Natació Reus Ploms.| Finalment, la Tercera Categoria masculina i Segona Categoria femenina disputaran la seva corresponent quarta jornada final. El dissabte 14 la Final B a Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, i la Final A el diumenge 15 a l\’Estadi Municipal de Mataró.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada