CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

0
30

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat. El dissabte en jornada matinal es va disputar l\’autonòmic en les categories benjamí i aleví. L\’Avinent Manresa i el CA Tarragona es van proclamar campions de la categoria benjamí masculina i femenina respectivament. A la categoria aleví, els campions han estat el GA Lluïsos Mataró en nois, i l\’Avinent Manresa en noies. A la jornada de tarda es va celebrar el campionat corresponent a la categoria infantil amb victòria per l\’UA Terrassa en nois i l\’ISS-L\’Hospitalet en noies.| El diumenge en jornada matinal es va celebrar la competició de les categories cadet, amb títol autonòmic pel CA Igualada en la categoria masculina i l\’ISS-L\’Hospitalet en la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari