CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

0
72

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat. El dissabte en jornada matinal es va disputar l\’autonòmic en les categories benjamí i aleví. L\’Avinent Manresa i el CA Tarragona es van proclamar campions de la categoria benjamí masculina i femenina respectivament. A la categoria aleví, els campions han estat el GA Lluïsos Mataró en nois, i l\’Avinent Manresa en noies. A la jornada de tarda es va celebrar el campionat corresponent a la categoria infantil amb victòria per l\’UA Terrassa en nois i l\’ISS-L\’Hospitalet en noies.| El diumenge en jornada matinal es va celebrar la competició de les categories cadet, amb títol autonòmic pel CA Igualada en la categoria masculina i l\’ISS-L\’Hospitalet en la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada