CURSA DEL CENTENARI DEL C.D. TERRASSA HOCKEY – Diumenge, 15 de maig de 2011

0
61

Cursa puntuable pel circuit de curses ACTIVA\’T
. El proper dia 15 de maig de 2011, i coincidint amb les celebracions del Centenari del C.D. Terrassa Hockey, l\’Associació esportiva Mitja Marató Terrassa i el C.D. Terrassa Hockey organitzan la Cursa del Centenari del C.D. TERRASSA HOCKEY, puntuable pel Circuit de Curses ACTIVA\’T.| El recorregut serà pels voltants de les mateixes instal.lacions C.D. TERRASSA HOCKEY, situat a la Urbanització Les Pedritxes, de Matadepera. A partir de les 10:30 hores començara la Cursa Infantil, amb un recorregut de 1.200 m. i dividit en dos categories: – nascuts a partir del 2005 – nascuts entre el 1999 i el 2004 La cursa d\’adults s\’iniciarà a les 11:30 hores i el recorregut serà de 5.600 m. Les inscripcions per la Cursa es poden fer per internet a través de la web www.mitjaterrassa.cat , o de forma presencial a les instal.lacions del C.D. Terrassa Hockey, Ctra. de Talamanca, km. 5,6 (urb. Les Pedritxes). Les inscripcions es tancaran el dijous 12 de maig a les 20 hores. El preu d\’inscripció es de 2 euros la cursa infantil, i 3 euros la cursa d\’adults.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada