CAMPIONAT D\’ESPANYA UNIVERSITARI

0
90

El proper cap de setmana, 7 i 8 de maig, se celebrarà el Campionat d\’Espanya Universitari a les instal·lacions esportives de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. Mig centenar d\’atletes catalans participaran en aquest estatal. Podem destacar la participació d\’Edgar Pérez (UB) als 200 metres de Marc Orozco (UPC) als 400 m, Víctor Montaner (UAB) als 1500 m, Xavier Carrión (UB) als 400 m tanques, Albert Vélez (UAB) en perxa, Plàcida A. Martínez (UB) als 100 m i 200 m i Laia Vilalta (ULL) als 400 metres, entre d\’altres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada