CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

0
65

El proper cap de setmana, 7 i 8 de maig, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a les Pistes d\’Atletisme Moisès Llopart – CEM Sagnier, a El Prat del Llobregat , organitzat pel club Pratenc Associació d\’Atletisme. El dissabte es disputarà l\’autonòmic aleví i benjamí en jornada matinal. El mateix dissabte, però en jornada de tarda es realitzarà la competició infantil, i el diumenge en jornada matinal es disputarà el campionat cadet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada