Ricard Verge i Isabel Olivan s´adjudiquen la Marató d´Empúries

0
97

Entre la marató, la mitja marató i la cursa dels 10 quilòmetres, la prova bat un nou rècord de participació amb un total de 1.634 atletes
Ricard Verge (Adidas Domingo Catalan) es va endur ahir la Marató d\’Empúries amb un temps de 2 hores, 33 minuts i 39 segons, fet que li va permetre convertir-se també en campió de Catalunya. Verge, que ja va guanyar la prova ara fa dos anys, va destacar des d\’un bon principi i va acabar de córrer amb més de dos minuts d\’avantatge sobre el segon classificat, David Guillamet (2:35.36). El tercer en creuar la línia de meta va ser M. Otero. Pel que fa als atletes escalencs i guanyadors del premi Josep Sureda van ser Dani Paltré (3.14:31), Lluís Salart i F. Salart. En categoria femenina, va guanyar la Marató Isabel Olivan, de Viladecavalls, amb un temps de 3.16:33, seguida de Carme Ballesteros, a gairebé set minuts. En tercer lloc, Sandra Corcuera. La primera escalenca va ser Maite Paltré.| Pel que fa a la categoria de mitja marató, el primer classificat va ser Albert Pascual, també de l\’Adidas Domingo Catalan, amb 1.11:19, seguit de Gerard Olivares, 1.13:37, i Joan Piqué. En aquesta prova el primer atleta de casa va ser Xavier Montejo, seguit de Jordi Pagès i Joan Costal. Encara en aquesta cursa, però en categoria femenina, la guanyadora va ser Susanna Armengol, de corredors.cat, amb un registre d\’una hora, 29 minuts i 26 segons, seguida de Mireia Comellas i l\’escalenca Evelyn Garcia. Les altres dues primeres escalenques en passar per la línia d\’arribada van ser Carme Rivera i Alícia Conesa. Finalment, pel que fa referència a la prova dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser Enric Aliño, de l\’Associació Atlètica Palamós, amb 35 minuts i 55 segons, seguit de Jon Koldo González i Pau Herrero. El primer escalenc va ser Jordi Torrent, 43 minuts i 54 segons, seguit de Frank Pedro i Josep Martí. En categoria femenina, la primera va ser Patricia Mesnier (42,33), seguida de Manuela Martínez i Paula Salgado. Les primeres escalenques varen ser Mercè Garcia (58\’52), Anna Gardella i Judith Bernal. Així doncs, entre les tres curses, el nombre total de participants va batre un nou rècord de participació amb 1.634 atletes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada