CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
69

Marató d\’Empúries
El proper diumenge 1 de maig se celebrarà l\’edició número trenta-cinc del Campionat de Catalunya Absolut de Marató, en el marc de la novena edició de la Marató d\’Empúries, organitzada per l\’Ajuntament de l\’Escala. Tant la sortida com l\’arribada serà en el Museu d\’Arqueologia d\’Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural que ha estat el punt de trobada i nexe d\’unió de tots els pobles que s\’hi han aturat. La sortida es donarà a les 08.30 hores i el seu recorregut serà pel marc incomparable que formen els nuclis urbans i paisatgístics de l\’Escala, Sant Martí d\’Empúries i Albons.| Els actuals campions són Anna Rosa i Esteve Campmol, que van aconseguir el títol la temporada passada en el mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada