El Costa Brava Xtrem Running presenta moltes novetats aquest 2011

0
47

La prova, l\’única carrera de muntanya per etapes que es disputa al costat del mar, ha redissenyat per aquest any el seu recorregut en un entorn natural excepcional
La Costa Brava tornarà a ser l\’escenari de la prova del 13 al 15 de maig de 2011 amb dues úniques modalitats: la Xtrem i la Selva Marina
La III edició del Costa Brava Xtrem Running presenta moltes novetats. La carrera passarà aquesta vegada per quatre jardins botànics i augmentarà els trams per camins de ronda i el seu desnivell positiu. Amb gran èxit de participació en les dues primeres temporades, la prova explicarà aquest any amb dues úniques modalitats: la Xtrem (de 135 km en tres dies) i la Selva Marina (de 25 km en un dia).| La prova tindrà la seva sortida a Blanes el divendres 13 de maig i acabarà a Portbou el diumenge 15 després de tres dies intensos per als corredors. La primera etapa, de Blanes a Tossa de Mar de 25 km comptarà amb un desnivell d\’1.500 metres positiu; la segona tindrà 55 km i anirà de Sant Feliu de Guixols a Torroella de Montgrí amb un desnivell positiu de 200 metres i la tercera i última, de 55 km i 1.800 metres de desnivell ho farà des de Roses fins a Portbou.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari