1º Triatló Terres de l’Ebre

0
69

Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) i Ivet Farriols (Club Natació Reus Ploms) primers triatletes de la temporada 2011
El passat diumenge s’ha donat el tret de sortida per la present temporada de triatló 2011 , competicions que ja tindran la seva continuïtat ininterrompuda fins a finals del proper mes d´Octubre.La primera edició del triatló terres de l’Ebre ha estat aquest prematur i brillant inici pels triatletes catalans que han fet front a 3.000 metres de natació amb sortida des de la platja de les delícies a Sant Carles de Ràpita , per continuar amb 84 quilòmetres de ciclisme per les carreteres de les comarques del Montsià i el Baix Ebre , travessant les poblacions d’Amposta , Santa Bàrbara , La Sènia , Mas de Barberans , Roquetes i Jesús , a on s’han fet els darrers 20 quilometres de cursa a peu , totalitzant quatre voltes amb molt seguiment per part del nombrós públic present a Jesús , una de les poblacions pioneres en organitzar proves de triatló.| A la vessant competitiva , gran exhibició pel triatletes del Club Natació Reus ja que s’han endut amb claredat les victòries absolutes individuals homes i dones així com la classificacions per equips masculins.Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) ha liderat en solitari tot el triatló i desprès de 4 hores 16 minuts i 31 segons ha creuat la línia d’arribada instal•lada en el carrer Major de Jesús , amb un còmode marge de 8 minuts i 31 segons per davant del segon classificat Jordi Capdevila (Club Triatló Manresa) el tercer graó del podi pel triatleta de Navarra Fermin Barres (Lagunak-Saltoki Trikideak). Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Boldu-Juarez) 2º Centre de Natació Mataró (Juarez-Rovira-Casal) 3º Club Natació Prat-triatló (Montañez-Cardo-Sese). A la categoria femenina victòria per Ivet Farriols (Club Natació Reus Ploms) autora del millor registre a la cursa a peu que li va permetre superar a les seves rivals en aquest segment final, 2ª posició absoluta per Raquel Gil (Gavà triatló ) i 3ª Monica Pellejero (Centre de Natació Mataró) que va patir un defalliment a la cursa a peu desprès de mantenir-se al capdavant del triatló a els segmentes de natació i el ciclisme.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada