SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
65

El passat diumenge 17 d’abril, s’ha celebrat la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.011, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper 15 de maig a programa complet.
A la Primera Categoria, els vencedors han estat l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, tant en homes com en dones en el Grup A, i el Centre Atlètic Laietània, en homes, i la Joventut Atlètica de Sabadell en dones, en el Grup B. A la Segona Categoria masculina, els vencedors han estat el CA Lloret La Selva al Grup A, i el CA Nou Barris en el Grup B.| A la Tercera Categoria masculina la victòria ha estat per Ga Lluïsos i el UA Terrassa. Per últim, la victòria dels encontres corresponents a la Segona Categoria femenina han estat pel Barcelona At. i pel CE Penedès.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada