LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
87

Aquest diumenge 10 d\’abril, ha començat la Lliga Catalana de Clubs 2.011 amb la celebració de la Primera Jornada classificatòria d\’aquest campionat autonòmic per equips. A la Primera Categoria, el CA Igualada i el CA Laietània s\’han imposat als encontres de la categoria masculina, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya B i la Joventut Atlètica de Sabadell als de la femenina. El proper diumenge 17 d\’abril se celebrarà la corresponent Segona Jornada amb el restant mig programa atlètic per a disputar, i que decidirà l\’agrupament de la participació en la Fase Final pels diferents clubs participants en les diferents categories.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada