Marató d´Empúries

0
73

L´Ajuntament de L´Escala, amb el suport de la Federació Catalana d´Atletisme, organitza el proper diumenge 1 de maig de 2011 la IX Marató d´Empúries que tindrà lloc en el marc incomparable que formen els nuclis de L’Escala i Sant Martí d’Empúries. Us volem proposar una marató romàntica, envoltada per segles d\’història i en un paratge privilegiat. Et sentiràs captivat pel nostre paisatge, la nostra cultura i les nostres tradicions. L\’Escala-Empúries és un indret únic i especial acostumat des de temps molt remots a ser un municipi d´acollida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada