BENHBARKA GUANYA LA CURSA DE EL CORTE INGLES

0
30

Quarta victoria de Benhmbarka a la Cursa de El Corte Inglés
L’atleta del Club Atlètic Barcelonès de Sant Cugat, amb un registre de 33’12. s´ha imposat en la 33 edició de la Cursa El Corte Inglés, i ha entrat en la història de la prova en ser el primer atleta que aconsegueix la victòria en quatre anys consecutius i igualant els triomfs de Joan Viudes (1988,1989,1990 i 1992) En categoria femenina, la manresana Meritxell Calduch ha aconseguit la victòria amb un crono de 38:58, Al final ha estat 60.000 corredors que han pres part en aquesta edició, la xifra més alta aconseguida des de 2004 i que la manté com la prova popular de major participació a Europa i la tercera del món.| El trofeu de guanyador ha sigut lliurat a Benhmbarka pel nou secretari de l’Estat per l’Esport, el barceloní Albert Soler. També amb la presencia de l’Alcalde de la ciutat Jordi Hereu, i entre altres autoritats també la del regidor d’Esports de Sant Cugat del Vallès.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari