CAMPIONAT D\’ESPANYA CADET-JUVENIL DE CROS (CSD)

0
79

Catalunya aconsegueix tres Campionats i un Subcampionat
Aquest diumenge 27 de març, s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a La Morgal-Llanera, Astúries. Els equips catalans han protagonitzat una excel·lent actuació, pujant al pòdium en les quatre categories, aconseguint tres títols i un subcampionat. Els equips Juvenil Femení i Juvenil Masculí s’han proclamat Campions, ambdós amb gran diferència de punts amb els segons classificats. L’equip Cadet Masculí també s’ha proclamat Campió i l’equip de Cadet Femení ha aconseguit la segona posició. Dels resultats individuals cal destacar la segona plaça de Judit Pérez a la categoria cadet i la tercera de l’Artur Boosy a la de juvenil masculí. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada