Vols reviure la Marató de Barcelona del 6 de Març

0
66

El programa Entre Línies de TV3 emetrà el pròxim dimarts dia 29 de Març a les 23.25h un reportatge sobre la Marató de Barcelona. En el reportatge es fa el seguiment de tres participants; el Miquel, un català de 72 anys que fa més de 30 anys que fa maratons, el David, un debutant que no sap si l’acabarà i la Rita , una noia que també s’estrena com a maratoniana. Amb tots ells viurem històries d’amistat, d’esforç, de superació, de fortalesa física i també psíquica… Si vols tornar a sentir l’emoció de recórrer els 42 quilòmetres pels carrers de Barcelona, a sentir els ànims del públic, la duresa d’ alguns trams, la solidaritat dels companys o l’alegria d’aconseguir un repte, t’interessa veure el reportatge.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada