REIXIDA 1ª EDICIO DE LA CURSA DEL RODAL DE SABADELL

0
85

Diumenge s’ha celebrat la 1ª edició de la cursa del rodal de Sabadell , 3ª etapa de les Sabadell run series 2011 , organitzada per l’associació esportiva mitja marató Sabadell ( entitat formada per membres de la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell) aquesta innovadora proposta atlètica s’ha vist totalment recolzada pels atletes de casa nostra assolint una participació molt propera a els 700 corredors i que han gaudit de valent en un dia radiant amb una temperatura primaveral així com l’autèntic plat fort de la cursa com és el seu recorregut força exigent per camins de terra del parc fluvial del Ripoll i el preciós traçat per dins el bosc de Togores , amb les seves recordades pujades . La cursa amb la seva sortida i arribada a peu de la pista coberta d’atletisme ha mesurat 15.462 metres.| Els primers classificats a la categoria masculina han estat : el guanyador absolut l’atleta de Barberà del Vallès Benito Ojeda (Domingo Catalan FC) amb un temps de 51 minuts i 53 segons , 2º Miquel Quesada (JAS) i 3º Sergi Silvero (JAS) i en fèmines : victòria para l’atleta de Castellar del Vallès Encarna Garcia (CA Vic) amb un temps de 1 hora 8 minuts 48 segons , 2ª Ana Belén García i 3ª Anna Cos (Corredors.cat)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada