CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS

0
74

Aquest diumenge 20 de març s’ha disputat el Campionat del Món de Camp a Través a Punta Umbría, Huelva. Ayad Lamdassem s’ha classificat en una magnífica setzena posició i Carles Castillejo ha entrat en el lloc trenta-un. Els dos atletes han estat els millores de l’equip espanyol que ha aconseguit la setena posició, el primer país europeu. En dones, l’equip espanyol ha estat vuitè, situant-se Jacqueline Martín en el lloc seixanta-vuit i Gemma Barrachina en el setanta-quatre. Per últim, assenyalar que Beatriz Caspar també ha estat la millor de l’equip espanyol en la categoria júnior femenina, classificant-se en el lloc seixanta-un.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada